Van Bijnkers

De sparringpartner voor al uw ondernemingsvraagstukken…

Van Bijnkers adviesbureau is een professionele en toegankelijke administratiekantoor waar u als ondernemer terecht kunt voor financiële en fiscale vraagstukken. Ons kantoor is centraal gelegen in de wijk Transwijk in Utrecht. Wij ontzorgen onze klanten met de boekhouding, het samenstellen van jaarrekeningen, audit, fiscale advisering, salarisadministratie, bedrijfskundige advisering, pensioenadvisering en detachering. Van Bijnkers adviesbureau richt zich hierbij op ondernemers en bedrijven in het MKB. Daarnaast ondersteunen we ook particulieren bij financiële vraagstukken en belastingaangiften.

Wij zijn een dynamisch en sterk groeiende organisatie en beschikken over een zeer divers klantenbestand. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze eigen mensen en aan onze software leveranciers. Onze adviseurs worden regelmatig bijgeschoold en zijn vrijwel altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. De bedrijfsadministraties worden door ons kantoor verwerkt in Imuis accountancy software. Voor de loonadministratie gebruiken wij RoosRoos software. Voor de fiscale aangiften maken wij gebruik van Elsevier fiscaal aangifte software.

Van Bijnkers adviesbureau beschikt over ervaren boekhouders, maar ook over een eigen kantoorpand, de modernste computers en gespecialiseerde softwareprogramma’s. Dit maakt het mogelijk om zeer snel een overzichtelijke rapportage af te leveren. En snelheid betekent minder uren en dat betekent lage kosten.